Home » Uncategorized

Heartstone: Ole jumala legendojen keskuudessa

Written By: admin on lokakuu 31, 2014 No Comment

Heartstone

Heartstone on Blizzard Entertainmentin. tekemä ilmainen korttipeli. Hearstonessa pelaajalla on mahdollisuus valita 9 eri hahmosta jolla jokaisella on omat erikoisuutensa, korttinsa sekä taikansa. Pelissä pääset eteenpäin taistelemalla ja saamalla kokemusta jonka myötä pääset avaamaan uusia kortteja. Voit myös ostaa korttipakkoja josta saat erikois kortteja, Mutta pelissä pärjää mahtavasti vaikka ei maksaisikaan. Pelissä voit mennä tehtäviä tai muita pelaajia vastaan ja jokaisesta voitosta saat enemmän kokemusta ja siitä taas parempia kortteja. Jokaisella kortilla on oma hyökkäys ja puolustus ja osalla korteista on niin sanottu ”battlecry” eli kun pelaat tämän kortin pöytään, niin kortti tekee jotain erikoista esimerkiksi parantaa kaveriasi tai antaa tälle enemmän vahinkoa. Pelin tarkoituksena on tappaa vastustajan oma hahmo ja tämä onnistuu hyökkäämällä häneen korteillasi, Taioillasi ja joillain hahmoilla on oma erikois kyky jolla voi hyökätä vastustajan kortteihin tai häneen itseensä.

Tieto Heartstonen ilmestymisestä tuli 2013 Arcade Expossa, ja se julkaistiin 11. maaliskuuta 2014. Heartstone on tiukasti World of Warcraftin kanssa yhdessä, sillä Hearstonessa pelaat WoW:in hahmoilla WoW:in maailmassa ja voittamalla 3 Hearstone peliä saat WoW:iin uuden ratsun.

Omasta mielestäni Heartstone on hyvin koukuttava peli sillä se antaa aina mukavan onnistumisen tunteen kun voitat taistelun, tai saat uusia kortteja. ja en malta odottaa että Hearstone tulee androidille sillä se tulee mullistamaan Heartsonen pelaamisen.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates