Home » Uncategorized

Markun mieleen jäävä esitys

Written By: admin on lokakuu 31, 2014 No Comment

Hakkarissa vieraili Markku Tuppurainen kertomassa elämästään ja nuorten tekemistä virheistä. Hän esitteli myös Heimo Enbuskan kirjoittaman Kure nimisen kirjan Tuppuraisen elämästä. Lempinimellään tunnettu Kure esiintyi kahdeksas- ja yhdeksäsluokkalaisille Hakkarin koulun auditoriossa perjantaina 31.10.

Markku toi esiin nuorille ajankohtaisia asioita, kuten päihteidenkäyttö. Hän näytti myös hauskoja kuva illuusioita ja otti rohkeasti yleisöä mukaansa. Vakavan aiheen ohella Tuppurainen sai yleisön nauramaan vitseilleen ja hyvälle huumorilleen. Esitys toi mukanaan yllättäviä käänteitä Markun elämän niin surullisista, kuin onnellisistakin tapahtumista.

Markku jakoi esityksen lopuksi hänestä kirjoitetun kirjan 20 ensimmäiselle nimikirjoituksen kanssa. Kaiken kaikkiaan hyvin onnistunut ja mielenkiintoinen kokemus, eikä hiljaisia hetkiä tullut.

IMG_0680 IMG_0683 IMG_0686 IMG_0687

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates