Home » Uutiset

Doctor Who on pisimpään yhtäjaksoisesti esitetty tv-sarja

Written By: admin on marraskuu 7, 2014 No Comment

Doctor who kuvaDoctor who kuva

Doctor who on brittiläinen BBC:n tuottama sci-fi televisiosarja. Sarja kertoo salaperäisen miehen, Tohtorin (The Doctor) seikkailuista. Doctor who on niin kotimaassaan kuin ulkomailla saanut kulttisarjan maineen, ja se onkin nykyään brittiläisen populaarikulttuurin kulmakivi. Tohtori suojelee maapallon ja koko maailman turvallisuutta. Tohtori pystyy matkustamaan kaikkialle maailmankaikkeuteen ja aikaan TARDIS nimisellä aikakoneella. TARDIS näyttää ulkopuolelta lontoolaiselta poliisipuhelinkopilta.

Tohtoria on näytellyt vuosien varrella moni eri näyttelijä, ja nykyään Tohtoria näyttelee Peter Capaldi, joka aloitti vuoden 2013 lopulla. Tohtorilla on myös usein jokin ihmis matkakumppani, joka on usein nainen. Tunnetuimmat matkakumppania näytelleet ovat Billie Piper, Karen Gillian ja Elisabeth Sladen.

Olen itse katsonut sarjaa jonkin verran ja se on hyvällä tavalla erilainen kuin muut sarjat, sillä sitä tehdessä on käytetty paljon mielikuvitusta.

2005 vuodesta asti nämä alla kuvissa olevat henkilöt ovat näytelleet Doctor Whota.  Suomessa sitä on esitetty vain 8. eri tuotantokautta, joissa ovat esiintyneet alla olevat henkilöt.

matt smith

Matt Smith

Christopher Eccleston

Christopher Eccleston

david tennant

David Tennant

Peter Capaldi

Peter Capaldi

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates