Home » Arvostelut

Peliarvostelu: NHL15

Written By: admin on marraskuu 21, 2014 No Comment

NHL  NHL15 on EA sportin kehittämä urheilupeli joka julkaistiin 9.9.2014.

Peli on huomattavasti mukavampi pelata kuin NHL14 jossa oli jonkin verran bugeja. Bugilla tarkoitetaan pelin sisäisiä virheitä ja puutteita. Lisäksi yleisö näytti pahvin palasilta.

 

uudistuksia erityisesti grafiikassa

Ensimmäinen kosketus EA Sportsin uusimpaan teokseen tuntuu raikkaalta. Pelin visuaaliseen ilmeeseen on selkeästi panostettu, eikä virtuaalikiekkoilu ole koskaan näyttänyt näin hyvältä. Yleisö elää, paidat hulmuavat ja mukaan on mahdutettu myös aitoa videokuvaa peliareenoista ja selostajista. Lisätunnelmaa luo huippuunsa hiottu äänimaailmaa, jota täydentävät uudet, asiansa osaavat selostajat (NBC Sportsin Mike Emrick ja Eddie Olczyk). Puitteet kunnon kiekkokarkeloille ovatkin ensikatsomalta kunnossa.

Huonona puolena pelissä on se että pelissä on samat pelaajat kuin NHL14:ssa, joukkueet vain eri kokoonpanolla. Olisin toivonut uusia pelaajia, joukkueita ja ominaisuuksia. Myös tekoälyn puute on huomattava. Tämä näkyy siinä että pelaajat eivät osaa tehdä paljoa mitään omatoimisesti.

 

 

Suosittelen peliä etenkin niille jotka pitävät urheilupeleistä ja etenkin jääkiekosta.

Muihin NHL peleihin NHL 15 tarjoaa paremman grafiikan ja luistavamman pelin.

NHL3NHL2

 

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates