Home » Uutiset, Videot

Muistatko nämä? Tiedätkö nykyiset?

Written By: admin on tammikuu 9, 2015 No Comment

Muistatko sinä nämä lastenohjelmat?

Maisa-hiiri: Maisa on brittiläisen Lucy Cousinsin keksimä ja kuvittama piiroshahmo, josta on tehty myös piirrosanimaatioita. Hiirulaiselle tulee tänä vuonna ikää jo 25 vuotta.

Video

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fi/1/11/Maisa-hiiri.png

Sinisen talon nalle: Sinisen talon nalle on vuonna 1997 ilmestynyt lastenohjelma, jonka esittäminen on valitettavasti jo lopetettu vuonna 2007. Nalle ystävineen ehti pyöriä ruuduissa 20 vuotta.

Video

photo.jpg

 

 

 

 

 

Maikki ja pelottava Pontso: Ohjelman teko aloitettiin vuonna 2000. Se kertoo tytöstä nimeltään Maikki ja hänen ystävistään: sympaattisesta Pontsosta ja taitavasta kokkaajasta nimeltä Helmeri Hokso, joka on muuten porsas. Sarjan esittäminen lopetettiin 2004, mutta se jäi mieleen varmasti monelle.

Video

maxresdefault

 

 

 

 

 

Pikku Kakkonen: Ja viimeisenä, muttei läheskään vähäisimpänä, kaikkien rakastama Pikku Kakkonen, joka on pyörinyt telkkareissa jo vuodesta 1977 ja jatkuu edelleen! Olen lähes varma, että tämä on jokaiselle teistä tuttu!

Video

P2_logo_5.5

 

 

 

 

 

 

______________________________________

Entä tiedätkö tällä hetkellä pyörivät lastenohjelmat?

Oktonautit: Oktonautit ovat merenalaisia seikkailijoita, jotka sukeltavat tutkimaan vieraita maailmoja ja pelastamaan meren asukkeja. Sarjaa aloitettiin näyttämään ensimmäistä kertaa Englannissa vuonna 2010, josta se on levinnyt myös Suomeen. Oktonautit jatkavat pelastamistaan edelleen.

Video

37096097_742_oktonautit

 

 

 

 

Sasu: Sasu asuu seepratalossa seepraperheensä kanssa, mutta muuten hän on kuin kuka tahansa viisivuotias poika. Sasulla on rikas mielikuvitus ja hän on pohjattoman utelias, joten hän joutuu moneen seikkailuun.

Video

18804382_224_sarja_sasu

 

 

 

 

Saku ja Vaakku: Saku on seikkailunnälkäinen poika, joka todellakin asuu ponnahduskirjassa parhaan ystävänsä Vaakku-ankan kanssa.

Video

13-1-2164434

 

 

 

 

 

Tunnistiko sinä yhtään ylläolevista sarjoista?

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates