Home » Arvostelut

Peliarvostelu Counter-Strike: Global Offensive

Written By: admin on tammikuu 30, 2015 No Comment

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) on Valven ja Hidden Path Entertainmentin tekemä ensimmäisen persoonan ammuntapeli, joka on neljäs Counter-Strike peli. Se julkaistiin 21. elokuuta 2012. Se on saatavilla Microsoft Windowsille, OS X:lle sekä PlayStation Networkin ja Xbox Live Arcaden kautta. Pelin betaversio oli pelattavissa Windowsilla jo aiemmin. Syyskuun 2014 lopussa pelistä julkaistiin myös Linux-versio. Counter-Strike: Global Offensive on taktinen ammuntasimulaatiota tavoitteleva moninpelinä toimiva sovellus, joka on ostettavissa Steamista tietokoneelle. Counter-Strike: Global Offensive on myös yksi suosituimpia ensimmäisen persoonan ammuntapelejä tietokoneelle, ja sisältää paljon kilpailullisia elementtejä.

Counter-Strike on yksi maailman kilpailullisimmista monipeleistä. competitive pelimuoto on eniten pelattu muoto jossa pelaat 5v5 ottelun rankkisi perusteella. CS:GO:ssa on todella paljon ammattilaispelaajia jotka ansaitsevat paljon rahaa pelaamalla laneilla, turnauksissa ja normaaleissa otteluissa. eniten ansaitseva CS:GO pelaaja on Patrik ”f0rest” Lindberg joka ansaitsee 858,872$.

CS:GO:ssa on 7 pelimuotoa Casual, Competitive, Hostage, Arms Race, Deathmatch ja Demolition.

CS:GO on mahtava peli, sitä pelaa miljoonat ihmiset ja se on todella viihdyttävä, Jännittävä ja nopea-tempoinen peli. Joskus sinulla on päiviä jolloin sinä tai tiimisi pelaa hyvin ja olet iloinen ja joskus on päiviä jolloin sinä tai tiimisi pelaa huonosti ja haluat vain heittää tietokoneesi ikkunasta ulos ja poistaa koko pelin. Suosittelen sitä jos tykkäät jännityksestä ja haasteesta jota todellakin saat koska se ei ole mikään helppo peli voit ostaa CS:GO:n steamista 14€.

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates