Home » Tapahtumat

Liikuntaluokkien hakutestit

Written By: admin on tammikuu 30, 2015 No Comment

29.1.2015 järjestettiin kolmatta kertaa soveltuvuustestit Hakkarin seuraavalle liikuntaluokalla. Testit ovat hieman muuttuneet vuosien varrella, mutta periaate ja sisältö on samaa. Tänä vuonna testeissä oli ennätys määrä tyttöhakijoita eli myös ennätys määrä hakijoita. Se tarkoittaa sitä, että vain alle puolet tytöistä ja pojista voi päästä liikuntaluokalle. Testit jännittivät monia, mutta testit menivät keskimäärin ihan hyvin. Liikuntaluokalle päästäkseen piti olla vähintään keskiverto kaikessa.

Testit sisälsivät pitkän ja aika vaativan rytmiikka ja koordinaatio osuuden, joissa testattiin maksimaalista rytmiikka –ja koordinaatiokykyä. Soveltuvuuskokeessa oli myös pallo-osuus, jossa piti osata käsitellä palloa monipuolisesti. Telinevoimistelu osuus ei ollut niin suuri, mutta siitäkin saattoi saada ratkaisevat pisteet. Testeissä mitattiin myös fyysistä kuntoa eli kestävyyssukkulajuoksu, materiaalia alempana sekä vatsalihastesti. Lopuksi oli vielä liikkuvuus osio, missä notkeudesta oli hyötyä.

Loukkaantuneet tai testipäivänä kipeänä olleet menevät ensiviikon keskiviikkona rästitesteihin jolloin heilläkin on vielä mahdollisuus hakea mukaan liikuntaluokalle. Testitulokset ilmoitetaan seuraavalla viikolla, kun kaikki ovat tehneet testit.

Hakkarin liikunnanopettajat kiittävät kaikkia innokkaasti hakeneita oppilaita

Tässä vielä kuvia soveltuvuustesteistä.

liikuntaluokkahaku (4)  liikuntaluokkahaku (2)

liikuntaluokkahaku (1)liikuntaluokkahaku (3)

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates