Home » Uncategorized

Takuu Rähinät

Written By: admin on helmikuu 13, 2015 No Comment

tct2

Viime perjantaina 6.2 Lempäälän Piippo-keskuksessa järjestettiin Takuu Rähinät, tapahtuman tarkoituksena oli opastaa nuoria hakemaan kesätöitä. Keskukseen oli pystytetty monia eri pisteitä (esim. poliisi, punainen risti, Ideapark kuntocenter),  jotka mainostivat ja kertoivat omasta toiminnastaan.  Nuoria paikalle houkutteli myös illalla esiintyneet TCT ja Mansester. Tapahtumassa oli myös monia muita esityksiä, ja mahdollisuus kokeilla  tanssia ja karatea.

tct6 tct1

Tapahtuma oli monipuolinen, ja halutessaan nuoret saivat tutustua laajasti Lempäälän toimintaan ja löytää jopa uusia harrastuksia. Tapahtumassa olisi saanut olla vielä enemmän kesätöihin liittyvää infoa. Pisteet olisivat voineet esimerkiksi jakaa täytettäviä kesätyöhakemuksia.

tct8

TCT toi hyvää fiilistä Piippo Keskukseen. Innoikkammat fanit olivat koko päivän lavan reunalla odottamassa idoleitaan. TCT palasi keikkatauoltaan ja vaikka yleisöä ei ollut paljon paikalla, tunnelma oli mahtava ja tiivis, TCT sai vanhemmatkin ihmiset mukaan tanssimaan. Esityksen aikana TCT otti yhteiskuvia faniensa kanssa, ja fanit kiljuivat ja lauloivat mukana.

tct5

Oli mukavaa, että Lempäälässä järjesttiin tällainen tapahtuma. Jatkossa nuoret toivoisivat järjestettävän mm. bileitä.

 

(Klikkaamalla näät kuvat isomampana.)

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates