Home » Urheilu

SkiBike – Rinteiden ensikertalaisille (Kannattaa kokeilla hiihtolomalla)

Written By: admin on helmikuu 20, 2015 No Comment

 

Mikä on SkiBike?

Se on polkupyörää muistuttava lasketteluväline, jossa on pyörien tilalla sukset. Tämä hurjalta näyttävä laskettelulaji on todellisuudessa helpompaa kuin lumilautailu tai suksilla laskeminen, joka rasittaa lihaksia vähemmän. Laskutekniikan voi oppia jo muutaman laskun jälkeen.
Kenelle SkiBike sopii?

Se sopii erittäin hyvin suksilla laskemiseen ja lumilautailuun kyllästyneille ja kaikista parhaiten niille, jotka eivät ole kokeilleet kumpaakaan. Kokemattomuus saattaa jopa helpottaa oppimista, koska SkiBikellä jarruttaminen poikkeaa laskettelusta. Se sopii myös hyvin polvivaivaisille, sillä siinä istutaan kuin pyörän satulassa.
Mistä niitä saa?

SkiBikejä saa vuokralle 14 laskettelukeskuksesta, ne paikat on listattu lajiesittelysivulla osoitteessa ski.fi. Vuokraamoista saa myös opastusta, muista ensin kysyä lupa SkiBiken käyttöön.
Mitä varusteita?

SkiBiken lisäksi erityisempiä varusteita ei tarvita, lasketteluasu ja kengät riittävät.
Minkä hintaista?

Parin tunnin väline vuokra maksaa 25-35 euroa, omaksi Skibiken saa 650-1300 eurolla. SkiBikejä voi vuokrata toistaiseksi vain Ylläkseltä ja Tahkolta.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates