Home » Uncategorized

Viimeiset hakuvinkit ennen yhteishakua

Written By: admin on helmikuu 20, 2015 No Comment

Halusimme listata vielä ennen yhteishakua paikkoja, joista ette ehkä vielä tienneet.

ahlman ahlman kartta

Ammattiopisto Ahlman:

Ahlmanin ammattiopisto sijaitsee Tampereella lähellä Nekalaa ja Koivistonkylää. Ahlmanissa voit opiskella mm. kokiksi, tarjoilijaksi, matkailupalvelujen tuottajaksi, eläintenhoitajaksi ja puutarhuriksi.

Ahlmanilla opiskelu suoritetaan oppilaiden omien tavoitteiden mukaan ja jokainen opiskelija saa tehdä oman henkilökohtaisen opetussuunnitelman.

http://www.ahlman.fi/ammattiopisto

luovi

Ammattiopisto Luovi:

Luovin ammattiopisto sijaitsee Yliopistonkadulla Tampereen keskustassa Tampere-taloa vastapäätä. Luovissa voit opiskella talonrakennusta, kiinteistönhuoltoa, kokiksi ja ajoneuvoasentajaksi. Kulkuyhteydet koululle ovat hyvät, sillä bussit ajavat aivan koulun ohi ja juna-asemalle on vain noin 5 minuutin kävelymatka.

Luovissa opiskelun perusidea on tekemällä oppiminen ja oman unelman löytäminen. Osa opinnoista on mahdollisuus suorittaa myös ulkomailla.

”Luovi sopii sinulle opiskelupaikaksi, jos tarvitset terveydellisistä tai muista syistä opinnoissasi ja työllistymisessä erityistä ohjausta, neuvontaa ja tukea!”

http://www.luovi.fi/paikkakunnat/yksikot/tampere/

rudolf

Tampereen Rudolf Steiner -lukio:

Sinustako tulevaisuuden tiikeri? Rudolf Steiner –lukio panostaa luovuuteen, rohkeuteen ja yrittelijäisyyteen. Lukio on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana yhteishaussa.

Syksyllä 2015 lukion opetussuunnitelma uudistuu. Opetus on kurssimuotoista ja kolmivuotista. Kurssit käydään luokkamuotoisesti tutun luokan kanssa. Kurssit on ryhmitelty erilaisten teemojen mukaan. Keskiössä on aineiden välinen yhteistyö.

Jos haluat opiskella luovasti, Rudolf Steiner –lukio on sinulle oikea paikka!

http://www.tampereensteinerkoulu.fi/lukio

tieto tie

Valkeakosken Tietotien lukio:

”Tiivistä opiskelua rennossa ilmapiirissä”

Tietotien lukiota kehitetään luokattomana ja opiskelijalähtöisenä kampuslukiona. Keskeistä on opiskelijan oppimisen edistäminen. Toiminnan perustana on yleissivistys, jatko-opinto valmiuksien luominen ja nuorten hyvinvoinnin ja kasvun tukeminen.

http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/opetus_ja_koulutus/lukio/esittely/

teklu

Tampereen Teknillinen lukio:

Tampereen Teknillinen lukio on ainutlaatuinen yleissivistävä lukio, jossa painotetaan matematiikkaa ja tekniikkaa. Koulutus antaa hyvät ja laajat edellytykset jatko-opintoihin, erityisesti tekniikan aloille. Lukio on hyvin kansainvälinen ja opiskelijalla on siis mahdollista päästä ulkomaille oppimaan.

http://lukiot.tampere.fi/teknillinen/

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates