Home » Pääkirjoitus

Pääkirjoitus: Hurraa, kevät tulee

Written By: admin on maaliskuu 13, 2015 No Comment

GetImage.ashx

Ensimmäiset kevätauringon säteet pilkistivät alkuviikosta myös Lempäälässä. Aamuisin on vielä pakkasta ja mopoautojen (varsinkin Jaskan) tuulilasit ovat jäässä, mutta sehän ei menoa haittaa. Myös mopot ja muut kaksipyöräiset ovat hiljalleen ilmestyneet liikenteen joukkoon. Keväiset äänet, kuten lintujen viserrys kantautuu korvakäytäviimme. Myös koiran kikkareet kaivautuvat lumen alta kenkien pohjiimme. Pahin loskakelikin on jo ohi ja mopoautolla ajo sujuu jo loistavasti. Varsin mahtavaa.

Kolmas jakso päättyy tänään ja jo maanantaina pääsemme ahertamaan 4. jakson lukujärjestyksen mukaan. Kokeet ovat hetkellisesti ohi ja saamme nauttia opiskelusta ja vapaammista tunneista viimeisen jakson aikana.

Kaisa Mäkäräinenkin nautti kukkaismielestä ja sai sen ansiosta pronssia ampumahiihdon MM-kisoista. Onnea hänelle!

Valo on ottanut valtansa ja jo kahdeksaan tultaessa on täysin valoisaa. Se lisää selvästi opiskelunhalua. Pimeys menettää koko ajan paikkaansa yhä enemmän ja enemmän. Lämpökin pitää puoliaan aina iltapäivisin ja auringonvalo lämmittää jokaisen sydäntä ja mieltä. Luokassa jaksaa varmasti istua monia tunteja aivan hiljaa ja täysin ongelmitta. Kukaan ei edes haaveile pääsevänsä ulos.

Illatkin ovat jo lämmenneet ja ovat varsin mukavia. Pimeys tulee vasta seitsemän aikaan. Nauttikaa lapset upeista säistä ja opiskelusta kirkkain mielin ja avoimin sydämin.

Kuva

 

 

 

 

 

 

 

<3: Ella ja Janika (toimituksen enkelit)

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates