Home » Uncategorized

Pelivinkkaus: QuizTaisto

Written By: admin on maaliskuu 27, 2015 No Comment

Photo 27.3.2015 13.18.12 (1)

Viikonlopun ajankuluksi kannattaa ladata puhelimeesi peli nimeltä QuizTaisto. Tykkäät pelistä varmasti, jos olet Trivial pursuitin ystävä tai olet haka tietovisoissa.

Pelin idea on vastata kysymyksiin eri aihealueilta ja saada enemmän oikeita vastauksia kuin kanssapelaajasi. Kumpikin puoli saa vuorotellen valita aihealueen, josta sitten esitetään kolme kysymystä. Pelaajat vastaavat vuorotellen. Kierroksia on kuusi, ja eniten oikeita vastauksia saanut pelaaja voittaa.

Hauskaa pelissä on, että voit haastaa kaverisi etsien hänet mm. facebookista tai nimimerkin avulla. Peli on koukuttava, kierrokset ovat lyhyitä ja haluat jatkuvasti voittaa vastustajasi. Kysymykset ovat toisinaan haastavia, mutta joihinkin kysymyksiin vastatessasi huomaat, että koulusta on sinulle paljon hyötyä, ei vain QuizTaistossa – vaan koko elämässäsi.

Peliin pääsee todella helposti mukaan, sillä siinä on yksinkertaiset säännöt. Se on myös hauskuuden lisäksi hyödyllinen, sillä opit pelin kautta lisää yleistietoa. Siksi tähän peliin kannattaa kuluttaa aika mieluummin kuin ”turhaan” Flappy bird –peliin. Tätä peliä treenaamalla menestyt myös tietovisoissa!

Kannattaa kokeilla tätä peliä, jos olet kyllästynyt logoquiz –peleihin.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates