Home » Arvostelut

ELOKUVA-ARVOSTELU: FAST & FURIOUS 7

Written By: admin on huhtikuu 24, 2015 No Comment

Elokuva Fast & Furious 7 (FF7), julkaistiin ensimmäisen kerran 26. maaliskuuta Amerikassa. Elokuvan kesto on 2h 20min, jonka ovat ohjanneet James Wan ja Justin Lin.

Elokuvassa päänäyttelijöinä ovat Paul Walker (Brian O’Conner) ja Vin Diesel (Dominic Toretto). Paul kuoli 30. marraskuuta 2013 auto-onnettomuudessa Santa Claritassa, Kaliforniassa. Paul taisi olla aikamoinen hurjapää myös pois kuvauksista. Elokuvassa Paul kuoli kesken, ennen kuin he saivat sen valmiiksi, joten hänen veljensä Cody Walker, halusi näytellä Briania, Paulin muiston kunniaksi. muita näyttelijöitä elokuvassa olivat Letty Ortiz (Michelle Rodriguez), Luke Hobbs (Dwayne ”the rock” Johnson), Ian Shaw (Jason Statham), joka oli elokuvan pahis. Mia Toretto (Jordana Brewster), Roman Pearce (Tyrese Gibson) ja Tej (Ludacris).

Elokuvassa Fast & Furious 7 tapahtuu kaikkea mitä voi keksiä, paljon ulkonäöltään ja hinnalta mahtavia autoja, naisia ja paljon ammuskelua. Elokuvan juoni on liittyy yhteen henkilöön, eli Ian Shawniin eli pääpahikseen, jonka veli oli vammautunut viime elokuvassa eli FF6, jonka Dominic oli aiheuttanut. Nyt hänen isoveljensä on kostamassa Dominicille ja hänen ryhmälleen. Ian oli ennen U.S armeijassa toimiva tarkkampuja, mutta hänet annettiin pois urasta, koska hän oli tulossa hulluksi hänen veljensä vammautumisen takia. Joten elokuvan juoni on pysäyttää Shaw, ennen kuin hän pysäyttää Dominicin ja muut.

OMA ARVOSTELUNI:

Itse kävin katsomassa kyseisen elokuvan torstaina 23.3. Ja se oli aivan mahtava elokuva, ei ollut tylsää missään kohtaa elokuvassa, ja oli ihan mahtavaa koko ajan nähdä autoja joiden moottorit jyrisivät teatteriin asti, ja onhan se aina mukavaa nähdä lempinäyttelijöitä elokuvassa. Lisäksi pidin siitä, kun lopussa tuli eri kohtauksia entisistä F&F elokuvista, missä oli Paul Walker. joten lopussa tuli muisto Paulille ja hänen elokuvilleen. ELOKUVAN TRAILER

linkki Paulin hautajaisille

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates