Home » Uncategorized

Kesän uudet hörppy juomat

Written By: admin on toukokuu 8, 2015 No Comment

HÖRPPYKUVA

Hörppy-juomat ovat Valion tuotteita. Valion mainonta on erittäin onnistunutta, sillä kyselyjemme mukaan se on jäänyt monien mieleen jo ihan ensimmäisellä kuulemiskerralla. Hörppy-juomia on 5 erilaista makua. Niitä ovat mansikka, musta omena, päärynä, sitruuna ja vadelma. Mansikka, sitruuna ja musta omena sisältävät 30% vähemmän sokeria kuin muut vastaavat mehujuomat. Vadelma ja päärynä ovat kokonaan sokeroimattomia. Jokaisessa pakkauksessa on yksi litra juotavaa ja kätevä uudelleen suljettava korkki. Nämä ovat siis mehuja, joissa on lievästi hiilihappoa.

Maistoimme kahta eri makua, mansikkaa ja päärynää. Mielestämme juomat sopivat parhaiten lapsille varsinkin sen takia, että siinä on lievästi hiilihappoja. Juoma sopii tietenkin kaiken ikäisille, mutta erityisesti niille jotka eivät pidä vahvoista hiilihappojuomista. Hörppy-juomat maistuivat vähän kuin laimeilta limsoilta. Mansikka oli selvästi maukkaamman makuinen ja muistutti hieman muumi limsaa, joka on avattu 2 päivää sitten jolloin hiilihapot ovat jo lähes kadonneet. Koska päärynä oli sokeroimaton, se oli hieman laimeamman makuinen.

Mielestämme Hörppy-juoma sopii parhaiten juhlapöytään, sillä se on hyvää vaihtelua perus mehuun. Se sopii myös kesällä mukaan rannalle. Se on mukavan raikas ja maistuu kylmänä parhaimmalta. Suosittelemme kaikkia maistamaan uusia Hörppy-juomia!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates