Home » Info

9D:n leirikoulu Cesenaticoon, Italiaan

Written By: admin on toukokuu 15, 2015 No Comment

cesenatico2  Cesenatico sijaitsee Pohjois-Italiassa aivan itärannikolla. Cesenaticossa ei ole paljoakaan turisteja tai turistinähtävyyksiä. Alueelta kuitenkin löytyy pari museota ja keskusta. San Marinoon pääsee bussilla noin tunnissa. 9D leiriytyy Eurocampilla. Eurocamp on urheilukampus, jossa on 9 koripallokenttää, 4 beach volley kenttää, 2 jalkapallokenttää, muutamia halleja ja omaa rantaviivaa. Suunniteltuja retkiä ovat matkat Mirabilandiaan ja San Marinoon. Samaan aikaan Eurocampilla ovat luokat Joensuusta ja Munkkiniemestä.

cesenatico4

Lähdemme sunnuntaina 17.5 klo. 11.05 lennolla Tampereelta Bergamoon, Milanoon. Milanosta ajamme bussilla noin 4-5 tuntia Cesenaticoon ja saavumme Eurocampille kuuden aikoihin paikallista aikaa. Viikoksi luokalla on ohjattua ohjelmaa, joka saadaan tietää vasta paikan päällä. Päivät kuluvat luultavasti urheillen.

cesenatico3

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates