Home » Arvostelut

Elokuva arvostelu: The Karate Kid

Written By: admin on toukokuu 15, 2015 No Comment

Karate Kid kertoo 12-vuotiaasta pojasta nimeltä Dre Parker, joka joutuu äitinsä työn vuoksi muuttamaan hänen kanssaan Detroitista Kiinaan. Dre joutuu jo ensimmäisenä päivänä ongelmiin Cheng nimisen pojan ja hänen kavereidensa kanssa. Pojat alkavat kiusaamaan Dretä ja tilannetta vaikeuttaa poikien harrastus, kung fu. Kesken kiusaamistilanteen talonmies sattuu paikalle ja kun pojat yrittävät tapella häntä vastaan, talonmiehen piilevät kung fu kyvyt paljastuvat. Chengin opettaja haastaan Dren turnaukseen ja pojat jättävät hänet rauhaan turnaukseen harjoittelun ajaksi. Talonmies lupautuu Dren opettajaksi. Vaikka Dre turhautuukin harjoituksiin ja tuntuu ettei etene yhtään, hän huomaa pian ettei harjoittelu ollut turhaa. Kaiken harjoittelun ohella hän ehtii viettää aikaa tytön kanssa, kehen hän on ihastunut. Puolessa välin elokuvaa Dre häpäisee tytön taputtamalla hänen pääsykoe soittonsa jälkeen, mutta saa anteeksi päivää ennen turnausta ja hänen koko perheensä tulee katsomaan turnausta.

KARATE KID 2

Elokuva on julkaistu ensimmäisen kerran 10.06.2010 ja Suomessa 20.08.2010 . Elokuvan on ohjannut Harald Zwart. Elokuva kestää 140 minuuttia. Kaksi päänäyttelijää ovat Jaden Smith (Dre Parker) ja Jackie Chan (talonmies, Herra Han). Muita näyttelijöitä ovat: Wenwen Han (Meiying), Taraji P. Henson (Dren äiti, Sherry Parker), Zhenwei Wang (Cheng). Elokuvalla on 5 palkintoa ja 13 ehdokkuutta.

KARATE KID

Oma arvostelu elokuvasta: Päähenkilö oli antaumuksella mukana koko elokuvan ajan. Näytteleminen oli hyvää ja uskottavaa. Elokuva oli tehty hyvin, sillä siinä hyödynnetään hyvin Kiinan nähtävyyksiä ja kulttuuria. Kung fu kohtaukset olivat hyvin tehtyjä ja oli hyvä että niitä oli monta kertaa elokuvan aikana. Se toi mukaan paljon toimintaa ja piti mielenkiintoa yllä. Oli myös kivaa oppia lisää ti toa kung fusta ja sen säännöistä. Tässä elokuvan traileri:

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates