Home » Mielipiteet

Matkailukohteena Khao Lak

Written By: admin on toukokuu 22, 2015 No Comment

Thaimaan rannikolla sijaitseva Khao Lak, on yksi suomalaisten suosituimmista matkailukohteista ja siihen onkin hyvä syy. Khao Lakista on mahdollisuus lähteä snorklaamaan, vaeltamaan vesiputouksille, ratsastamaan norsuilla tai hevosilla, mahdollisuudet ovat lähes rajattomat! Vaikka Thaimaassa on paljon katukauppiaita, eivät he ole Khao Lakissa yhtä innokkaita, kuin muualla, joten kaduille voi mennä kävelemään aivan rauhassa.

kuva
Rannat ovat upeita, pehmeä hiekkaisia ja veden väri vaihtelee paljon riippuen paikasta. Ollessasi rannalla, saatat kohdata rapuja, jotka kipittelvät kivien koloihin piiloon. Myös kalat viihtyvät mielellään rannassa ja niitä onkin mukava seurata, sillä kalat pitävät kyllä etäisyyttä uimareihin. Linnut ovat yleinen näky rannoilla. Pihamaina on ehdottomasti yleisin. Ne vastaavat kuin Suomen lokkeja, mutta niiden ääni on paljon miellyttävämpi eivätkä ne ole yhtä röyhkeitä, vaikka liikkuvatkin paljon ihmisten lähettyvillä.

nimetön

Luonto on Khao Lakissa on todella lähellä. Suuri sademetsä aukeaa hotellien taakse ja lintujen viserrykseen on ihana herätä aamuisin. Aamuisin puissa hyppeli ikään kuin oravien tapaisia jyrsijöitä ja iltaisin sisiliskoja oli lähes jokaisessa valokyltissä. Norsut olivat myös yleinen näky pelloilla ja vesipuhvelit käyskentelivät pitkin metsän reunoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suosittelen suuresti Khao Lakia. Sinne voi mennä viettämään yöelämään tai ihan vaan rentoutumaan rannalle. Myös paljon muuta aktiviteettia löytyy ja varmasti jokainen löytää omansa!

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates