Home » Arvostelut

Peliarvostelu: Duck Game

Written By: admin on syyskuu 7, 2015 No Comment

On vuosi 1984 aika, jolloin ankat juoksevat vapaana kiihkeässä taistelussa kunniaan. Ammu kavereitasi haulikoilla, verkkoaseilla, mielenhallintasäteillä, saxofoneilla, magneettiaseilla ja paljon, paljon muilla. Tämä on ANKKA PELI. Älä räpäytä silmiäsi!

Duck Game on toisen persoonan ammuntapeli, jossa pelaat ankkana muita ankkoja (pelaajia) vastaan pienillä areenoilla. Areenoissa on yleensä paljon aseita, joista 1-4 pelaajaa yrittää hakea itsellensä aseen ja tappaa muut pelaajat. Duck Game on todella nopeatempoinen peli. Ottelut menevät yleensä todella nopeasti ja et saa paljon taukoja, kun areenat vaihtuvat aina yhden pelaajan pisteen saannin jälkeen, mikä tekee pelistä todella riippuvuutta aiheuttavan. Tärkein asia, mikä tekee Duck Game:sta hyvän pelin, on simppelisti vain sen hauskuus. En pysty pelaamaan yhtäkään peliä olla nauramatta, koska peli on vain niin ennalta odottamaton. Jotain hullua ja hauskaa tulee tapahtumaan 100% varmuudella varsinkin, kun 4 pelaajaa heitetään samaan areenaan tekemään, mitä he haluavat.

Duck-Game-Header

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates