Home » Arvostelut, Viikon sarja

Viikon sarja: Katastrofin anatomia

Written By: admin on syyskuu 28, 2015 No Comment

katastrofin_anatomia_logo

Katastrofin anatomia on Vareksestakin tutun Antti Reinin juontama dokumenttisarja, joka käsittelee kymmentä tapahtumaa, jotka ovat pysäyttäneet koko Suomen ja koskettaneet monia suomalaisia monella eri tavalla.

Sarjassa nähdään ja kuullaan niin asiantuntijoiden, kuin myös katastrofissa mukana olleiden ja heidän läheistensä kokemuksia erinäisistä tapahtumista. Katastrofin anatomia alkoi torstaina 17.9. ja ensimmäisenä aiheena oli Konginkankaan onnettomuus, jossa rekka ja tilausbussi törmäsivät. Toisessa jaksossa, joka esitettiin 24.9. oli aiheena Myyrmannin räjähdys, jossa nuori kemian opiskelija oli koonnut kotitekoisen pommin ja räjäyttänyt sen ostoskeskuksessa Vantaalla.

Lue lisää Konginkankaasta ja Myyrmannista

Sarja on omalla tavallaan todella koukuttava, mutta se pistää miettimään asioita monella eri tapaa. Vaikka havoittuneita ja/tai kuolleita olisi ”vain” kymmenen, niin tapahtuma saattaa silti koskettaa kymmeniä, ellei satojakin ihmisiä. Katastrofin anatomia on hienosti tuotettu ja toteutettu sarja, jossa on monen ihmisen näkökulma asiaan tuotu esille. Toisinaan jotkut videot tai kuvat onnettomuuksista ovat ahdistavia, mutta se kertoo paljon ohjelman laadusta. Suosittelen sarjaa niille, joita onnettomuudet, luonnonkatasrofit ynnä muut kiinnostavat, mutta herkkähermoisimmille Katastrofin anatomia ei sovi, sillä ohjelmassa nähdään todella paljon pätkiä tapahtumapaikalta lähes heti tapahtuneen jälkeen.

Ohjelma esitetetään torstaisin kello 20.00 kanavapaikalla neljä.

 

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates