Home » Arvostelut

Matkailukohde: Latvia, Riika

Written By: admin on syyskuu 28, 2015 No Comment

Riika on Latvian pääkaupunki. Se on väkiluvultaan Baltian maiden suurin kaupunki. Riian historiallinen keskusta on vuodesta 1997 lähtien yksi Unescon maailmanperintökohteista. Kaupunki on erittäin merkittävä sen laajan jugend-arkkitehtuurin takia, jota Unesco pitää vertaansa vailla olevana koko maailmassa. Riian tärkeimpiä nähtävyyksiä on historialliseen keskustaan kuuluva Riian vanhakaupunki, jossa on paljon historiallisia kortteleita ja jonne on vuosisatojen kuluessa noussut useita korkeita kirkkoja.

Riika on hyvä viikonloppumatkailukohde suomalaisille, sillä sinne ei lennä kuin 45 minuuttia. Riian keskustassa ovat hyvät julkiset kulkuvälineet, eikä taksikaan maksanut paljon mitään. Hyviä ja hintatasoltaan Suomea halvempia ravintoloita löytyi erittäin paljon. Myös latvialaiset vaatemerkit ja kosmetiikkatuotteet olivat halvempia kuin suomessa. Kauneushoidotkin olivat rutkasti alemmalla hintatasolla kuin Suomessa. Suosittelen riiaa viikonloppumatkaksi vaikka shoppailun merkeissä!

Riika

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates