Home » Arvostelut, Viikon sarja

Viikon sarja: The Blacklist

Written By: admin on marraskuu 2, 2015 No Comment

the-blacklist

Ohjaaja:Joe Carnahan

Käsikirjoittajat: Brandon Margolis, Brandon Sonnier

Tuottajat: Anthony Sparks Jon Bokenkamp, John Eisendrath, John Davis, John Fox

Näyttelijät: Megan Boone ja James Spader

Juoni: FBI:in halutuin rikollinen Raymond ’Red’ Reddington (James Spader) antautuu yllättäen ja väittää, että he ovat kiinnostuneet samoista rikollisista ja terroristeista. Reddington tekee tarjouksen, josta FBI:n on vaikea kieltäytyä, mutta miehellä on yksi ehto: hän puhuu vain Elizabeth Keenin (Megan Boone) kanssa. Vuosien aikana Reddingtonin on laatinut listan rikollisista, jotka hänen mielestä ovat vaarallisimpia yhteiskunnalle. Hän kutsuu listaa nimellä The Blacklist.

Oma mielipide: Minä nautin sarjasta todella paljon. Siinä oli juuri sopivan verran kaikkea sitä, mitä minä sarjoista yleensä etsin; jännitystä, toimintaa, hiukan romantiikkaa, huumoria ja yllätyksiä. Juoni ja sen toteutus oli onnistus ja mukaan lukien miellyttävät päähenkilöt, kokonaisuudesta tuli kerrassaan mainio. En oikeastaan keksi mitään moitittavaa tästä sarjasta, paitsi sen, että se jo loppui. Ehkä muut hahmot olisivat voineet erottua paremmin edukseen. Suosittelen suuresti sarjaa kaikille, erityisesti rikosdraama -sarjoista pitäville.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates