Home » Tapahtumat, Uutiset

Selvä perjantai, musiikkia kerrakseen?

Written By: admin on marraskuu 23, 2015 No Comment

Selvä perjantai alkoi vasta 17.30, mutta porukkaa oli paikalla jo ennen viittä. Sisään pääseminen oli hidasta, sillä jokainen sinne tahtoja puhallutettiin ja ns. tutkittiin alkoholin vuoksi. Sisälle päästyä oli vähän aikaa siirtyä liikuntahallin katsomoon ja ehti siinä äänestääkin aloitetta kasvikansioiden poiston vuoksi.
Koska olimme tulleet paikalle jo aikaisin, saimme hyvät paikat, lähes edestä. Ensimmäinen esiintyjä oli Kid1, jonka esitys kesti noin puoli tuntia. Hänen jälkeensä esiintyi Janne Orden, joka pysyi lavalla melkein 45 minuuttia. Sitten tuli pieni tauko, jonka aikana lavan eteen tuli paljon enemmän katsojia. Illan viimeinen ja odotetuin esiintyjä Mikael Gabriel saapui lavalle klo 21.00, ja oli siellä tapahtuman loppuun asti, eli klo. 22.00:n. Oli helppo huomata, että MG oli illan odotetuin esiintyjä, sillä koko esiintymisen ajan jotkin hänen hullaantuneet faninsa yrittivät pakolla ja tönimällä rynniä lavan eteen. Juuri ennen MG: n poistumista lavalta, jonkun hänen faninsa itse hillintä (ja järki) loppuivat ja tämä syöksyi lavalle halaamaan MG:tä. Järjestyksenvalvojat hakivat henkilön pois ja tilanne rauhoittui.
Selvästä perjantaista lähteminen oli yhtä vaikeaa kuin sinne tulokin, sillä monta sataa katsojaa lähti samaan aikaan etsimään vaatteitaan. Oli tapahtumassa kioskikin, mutta siellä emme ehtineet käymään.

Tapahtuman plussat ja miinukset, risut ja ruusut
+hyvät esiintyjät
+ei pääsymaksua
+tapahtuma järjestetään Lempäälässä
+päihteettömyys
+vaikka tapahtuma olikin liikuntahallissa, ei paikka näyttänyt siltä
+/-porukkaa tuli kaukaakin bussi kyydeillä, se ruuhkaannutti hieman salista poistumista, sillä niillä tulleet yrittivät etsiä omia bussejaan.
+/- musiikki kuului hyvin, ensimmäisiin riveihin ehkä liiankin hyvin
+/-joidenkin mielestä monet käyttivät siellä liikaa kännykkää, vaikka ei se tapahtuman vika olekaan
-tapahtumassa piti seisoa kokoajan, mikäli halusi hyvät paikat
-tönivät ihmiset

Mikael Gabriel oli illan pääesiintyjä

Mikael Gabriel oli illan pääesiintyjä

20151120_215449

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates