Home » Arvostelut, harrastukset, Mielipiteet

Matkailukohteena Kuusamo

Written By: admin on joulukuu 7, 2015 No Comment

Kuusamon pieni keskusta ei kerro koko totuutta kaupungin tarjonnasta turisteille. Kuusamossa on todella paljon mahdollisuuksia ja nähtävyyksiä. On mahdollisuus päästä huskyvaljakon kyytiin, nähdä Ranuan villieläinpuistossa karhuja, ahma ja ilveksiä, laskettelu ja hiihtäminen on myös helpoksi tehtyä. Vaeltaminen Oulangan kansallispuistossa ja Riisitunturilla on mukavaa ajanvietettä sykähdyttävien maisemien kera. Moottorikelkka reitit ovat myös todella laajat ja hyvä lumitilanne talvisin mahdollistaa pidempiäkin reissuja. Koskenlasku on myös todella huikea kokemus suurine stoppareineen. Harrastamisen mahdollisuudet ovat todella suuret!!

kuusamo 10 068kuusamo 10 067kuusamo 10 081kuusamo 10 147

Itse olen käynyt Kuusamossa kesällä ja talvella ja on tullut todettua, että tekemistä on joka vuodenajalle. Kaupungissa on todella lämmin asiakaspalvelu, joten sinne on mukava mennä pidemmäksikin aikaa, kun saa hyvää palvelua. Kuusamon aktiviteetit ovat lähes rajattomat ihmiselle, joka tykkää olla ulkona. Ikinä en ole pettynyt ollessani siellä. Vaikka matkaa kertyy kahdeksan tuntia, on se sen arvoista.

P1000289 P1000341P1000366

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates