Home » Uutiset

Lappeenranta kohteena

Written By: admin on helmikuu 1, 2016 No Comment

 

Lappeenranta on Saimaan rannalla sijaitseva kaupunki, joka on mahtava paikka kesällä. Vesi on lämmintä ja luonto on kaunis. Vaikka Lappeenranta sijaitseekin Lempäälästä noin 300km itään päin, sinne kannattaa silti mennä.

Lappeenrannassa on paljon hienoja nähtävyyksiä, kuten linnoitus, satama, tori, joka kesäiset hiekkalinnat ja risteilyt kanavalla. Hiekkalinnassa on joka vuosi uudenlainen teema. Siellä on ollut teemoina sadut, elokuvat, historia jne. Se tehdään pelkästä hiekasta, jonka takia sitä ei saa koskea jotta se ei hajoaisi.

hiekkalinna

Lappeenrannan tunnetuin maa merkki on sen vesitorni, jossa pystyi käydä syömässä ravintolassa mutta ikävä kyllä se suljettiin hissin toimintavikojen takia.

vesitorni

Siellä voi myös käydä uimassa, käydä katsomassa leffaa Lappeenrannan uudessa elokuvateatterissa ja käydä ostamassa vetyä satamasta ja torilta. Voit myös käydä rakuuna rockissa. Uutena vuotena voit käydä Lappeenrannan valtavassa ilotulituksessa. Kesäisin kadulla myös pyörii Lappeenrannan vanha katujuna. Se kulkee Lappeenrannan parhaiden mahdollisten nähtävyyksien kautta.

katujuna

Jos haluat lähemmäksi luontoa voit mennä Lappeenrannan yhteen kaupungin osaan nimeltään Rutolaan, jossa on muun muassa Rutolan koulu, joka toimii nykyään hotellina. Siellä on myös Rutolan valtavat ja hienot bunkkerit.

rutola

Itse olen käynyt Lappeenrannassa joka vuosi ja suosittelen muidenkin ihmisten käymään siellä.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates