Home » Mielipiteet

Millaista on työskennellä Hesburgerissa?

Written By: admin on maaliskuu 7, 2016 No Comment

Olen päässyt siskoni kautta viikonloppu/lomatöihin Hesburgeriin, sillä hän on hyvä ystävä työnantajani kanssa. Sain 6kk työsopimuksen, helmikuusta elokuuhun. Tuntipalkkani on tällä hetkellä 8,04€, mutta Hesburgerin käytäntöön kuuluu suorittaa heidän omilla nettisivuillaan erilaisia testejä, kun on ollut 1kk töissä, ja sen jälkeen palkka nousee 10,04 euroon, ja sunnuntaisin on tuplapalkka.

Työtehtäväni Hesburgerissa ovat aika simppelit ensimmäiset 3kk, kassalla. Kassatyöntekijänä on yllättävän helppoa, kun tajuaa kassan ominaisuudet. Työpäiväni ovat 2kk ajan 4h, mutta sen ajan jälkeen voin nostaa ne 6h, jos vain haluan.

Taukoihin kuuluu 1 Ruokatauko. Työntekijöitä on 17, ja työvuorot suunnitellaan aina 3 viikon päähän, työhenki on erinomainen. Jokainen tervehtii aina aamuisin, ja lähtiessään, ja auttaa kun tarvitsee apua.

Crown_Burger_Plus_hamburger_and_fries

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates