Home » Arvostelut, Viikon sarja

Sarja-arvostelu: The Walking Dead

Written By: admin on maaliskuu 14, 2016 No Comment

the walking dead

The Walking Dead on Yhdysvaltalainen televisiosarja, joka perustuu Robert Kirkmanin luomaan samannimiseen sarjakuvaan. Siinä joukko ihmisiä on selvinnyt zombiepidemialta ja etsii turvapaikkaa zombien valtaamasta Amerikasta.

Sarjan pääosassa on apulaissheriffi Rick Grimes (Andrew Lincoln), joka herää sairaalasta keskelle zombien hallitsemaan maailmaan. Hän lähtee etsimään perhettään ja muita eloonjääneitä.

Sarja julkaistiin ensimmäisen kerran AMC-kanavalla 31. lokakuuta 2010. Se sai hyvän vastaanoton ja sarjaa jatkettiin toiselle tuotantokaudelle, joka alkoi 16. Lokakuuta 2011. Kolmas tuotantokausi alkoi 14. Lokakuuta 2012, ja neljäs kausi 13. Lokakuuta 2013. Viides tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa 12. Lokakuuta 2014, ja Suomessa 13. Lokakuuta 2014. Kuudes tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa 12. Lokakuuta 2015, ja Suomessa päivää myöhemmin.

Arvostelijat ovat ottaneet sarjan hyvin vastaan ja se on ansainnut useita ehdokkuuksia. Kuten Golden Globe-ehdokkuuden parhaasta draamasarjasta vuonna 2011. Sarja sai Emmy-palkinnon maskeerauksesta.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates