Home » Arvostelut

Deadpool –Huumoria ja toimintaa

Written By: admin on maaliskuu 14, 2016 No Comment

dödpool

Deadpool on marvelin luoma antisankari jonka puku näyttää häiritsevän paljon spidermanilta. Sille tehtiin elokuva joka julkaistiin 8.helmikuuta.2016.

Varoitus! Alla oleva teksti sisältää juonipaljastuksia

Elokuvassa on henkilö nimeltään Wade Wilson joka on töissä baarissa, jossa lyötiin vetoa ja ansaittiin rahaa, jos joku kuoli baaritappelussa. Baarimikkona työskentelee ilmeisesti hänen ainoa ystävänsä Weasel. Siellä hän tapasi prostitoidun Vanessan jonka kanssa aloitti suhteen Vanessan kanssa. Eräänä päivänä kotonaan hän pyörtyy ja saa tietää että hänellä on pitkälle levinnyt syöpä, joka oli hänen maksassa, aivoissa, keuhkoissa ja eturauhasessa. Baarissa joku satunnainen rekrytoija antaa hänelle käyntikorttinsa ja lupaa Wadelle että voi parantaa hänen syöpänsä. Mutta Wade ei ota tarjousta vastaan. Myöhemmin kotonaan hän tulee toisiin ajatuksiin ja lähtee johonkin tuntemattomaan laitokseen kertomatta Vanessalle. Laitoksessa Waden vereen pistetään mutanttisoluja jotka aktivoituvat erilaisilla ”kidutus” menetelmillä. Myöhemmin Waden iho rumentuu huomattavasti ja häntä muuttaneet henkilöt Ajax ja Angela toteavat että hän on viimeinkin mutatoitunut. Wade omaa mutatoitumisen jälkeen nopean parantumisen ja kuolemattomuuden voimat. Hän suuttuu Ajaxille ja vaatii häntä korjaamaan hänen kasvonsa, mutta Ajax pakenee ennen kuin laitos romahtaa Waden aiheuttaman tulipalon takia. Hän ei uskaltaudu näyttäytyä Vanessalle ja siksi aloittaa elämään yksinäistä elämää. Myöhemmin hän kerää itsensä ja aikoo mennä näyttäytymään Vanessalle joka on aloittanut strippibaarin tarjoilijana. Juuri kun hän on menossa esiintymään hän säikähtää ja perääntyy vessaan. Samaan aikaan Vanessa on kadonnut kadulle jossa Ajax odottaa häntä ja kaappaa Vanessan. Wade tajuaa tilanteen ja lähtee jahtaamaan Ajaxia. Hän pyytää itselleen apua Kolossilta ja Negasonicilta, jotka suostuvat avun pyyntöön. Myöhemmin käydään eeppinen lopputaistelu ja Wade ja Vanessa palaavat yhteen vaikka Waden kasvoja ei pysty korjaamaan.

Omasta mielestäni elokuva oli varsin hauska ja hyvin tehty. Se ei mennyt turhan rivoksi vaikka se olikin se idea.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates