Home » Arvostelut

Sarja-arvostelu: O.C sarja

Written By: admin on maaliskuu 21, 2016 No Comment

the-oc

 

 

O.C on yhdysvaltalainen teinidraama sarja. Sarja on kuvattu Los Angelesin piirikunnassa.  Nimi on lyhennetty Orangen piirikunnasta englanninkielisestä nimestä Orange county. Sarjaa voi katsoa ainakin Netflixistä.

Äidin hylkäämä 16-vuotias Ryan Atwood (Benjamin McKenzie) joutuu Kalifornia Newportin Beachin varakkaaseen yhteisöön. Sandy Cohen on lakimies joka ottaa chinolaisen kovanaaman kotiinsa asuumaan. Ryan ystävystyy Sandyn ja Sandyn vaimon pojan Sethin (Brody) kanssa. Ja ei mene hetkeäkään kun kuvioissa on jo kaunis naapurin tyttö Marissa ja tämän paras ystävä villinä bilettäjänä tunnettu Summer.

Sarjan päähenkilöinä toimii Chinosta muuttava nuorisorikollinen Ryan Atwood, ongelmateini varakkaasta perheestä Seth Cohen, Tummatukkainen ja todella lujatahtoinen Summer Roberts,  rikkaasta perheestä tuleva ongelmateini Marissa Cooper.

Sarja on hyvin houkutteleva, vaikka onkin vanha sarja jo. O.C on hyvin kuvattu sarja. Tuotantokausia on neljä, ykkös tuottarissa 27 jaksoa, kakkosessa 24 jaksoa, kolmosessa 25 jaksoa ja neljännessä 16. Itse menen 2 tuottarissa ja aloitin katsomaan perjantaina sarjaa ja rakastuin sarjaan heti ja katsoin viikonlopun aikana n. 50 jaksoa, lepoviikonlopun kunniaksi. Tykkään sarjasta sen takia, että se etenee hyvin ja siinä on paljon tapahtumaa. Suosittelen kaikkia katsomaan O.Cta.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates