Home » Eläimet, Tapahtumat

Hevoset-messuilla taas paljon kävijöitä

Written By: admin on huhtikuu 4, 2016 No Comment

1871

Suomen suurin hevosalan messu, Hevoset-messut, järjestettiin viime viikonloppuna 2.-3.4. Messut järjestetään joka vuosi Tampereen messukeskuksessa, joten kävijöitä riittää.
Viikonlopun aikana yhteensä melkein 15 000 kävijää, joka on enemmän kuin aikaisempina vuosina.
Tänä vuonna messut kasvoivat jälleen edellisestä vuodesta, ja mukaan mahtui niin ravi-, ratsu-, tunti- ja kisaihmisiä kuin hevosten ystäviä.
Messuilla on myös mahdollista tutustua moniin eri hevosrotuihin ja hevoslajeihin rotuesittelyiden ja este-, valjakko-, lännen-, askellaji-, ja kouluohjelmien muodossa.

.c22d82018166e129a7894516507db62a

Itse olin messuilla sunnuntaina 3.4 ja messut olivat kasvaneet selvästi edellisiin vuosiin. Messukeskuksen kaksi hallia olivat kumpikin täynnä erilaisia myyntipisteitä ja ihmisiä riitti. Sunnuntain pääohjelmana oli esteratsastus kilpailut, joita en kuitenkaan ihmis paljouden takia jaksanut mennä seuraamaan.
Messuilla pyöriessä törmäsin myös moneen ulkomaalaiseen yritykseen esim. Islannista, Saksasta ja Ruotsista. Oli myös mukava huomata, että moni pienempi perheyrityskin oli löytänyt tiensä messuille.
Hevoset messut on monen hevosharrastajan vuoden kohokohta. Siellä pystyykin tutustumaan koko alaan aika kattavasti, sillä vaikka messut ovat ratsupainotteiset, on niissä mukana myös ravi- ja valjakkohevosiin erikoistuneita yrityksiä.
Olen käynyt messuilla nyt kolmena vuonna peräkkäin, ja mielestäni tämän vuoden messut olivat parhaimmat. Tarjouksia ja kilpailuja riitti ja myyntipisteiden sijoittelukin oli tänä vuonna paljon selkeämpi.

Mielenkiinnolla odotan mitä ensivuodelle on keksitty.

kaikki kuvat: Tampereen messukeskus

6071

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates