Home » Urheilu

Liiga päivitystä

Written By: admin on huhtikuu 18, 2016 No Comment

maxresdefault

Liiga on saatu pelattua siihen malliin, että pronssi mitalli jaettiin perjantaina 15.4.

Pronssista pelasivat Kärpät ja Jyp. Peli oli tasaista loppuun saakka, mutta 50:38 löytyi kärpistä ratkaisija. Taneli Ronkainen laukaisi läheltä siniviivaa maalin, kun Jani Hakanpää ja nuori tähti Sebastian Aho tarjosi maittavan syötön. Jypin peli oli ailahtelevaista, mutta omanpään peliin ottelu kaatuikin vaikka oli tasaista. Kärpät yllätti täysin Veini Vehviläisen kovilla laukauksilla. Jotka vain upposi vain maaliin.

Finaalissa pelaavat IFK ja Tappara. Otteluita on pelattu jo 2. Perjantaina oli ihan IFK:n päivä 4-0 voitto kertoi kyllä kaiken pelistä. Tappara lähti Helsinkiin pelaamaan aivan takkiauki. Lauantaina Hakametsässä 7300 hengen edessä Tapparan pojat näytti sitä omaa peliään ja voitti IFKn 2-1. Ottelu voitot ovat nyt 1-1. Nöyristyykö Tappara jo 4. hopeasijalle vai olisiko jo aika korkeimmalle mitallisijalle? Peliä kun katsoi niin pelisesti mitalli kyllä kuuluisi IFK:lle jo näillä kahella ottelulla. Tiistaina jatkuu pelit Helsingissä. KATSO PELI TELVISIOSTA 18:30 KANAVALTA 4.

maxresdefaultk

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates