Home » Urheilu

Mahtavaa pikkuleijonat!

Written By: admin on huhtikuu 25, 2016 No Comment

DSC_7395Pikkuleijonat pelasivat uskomattomat MM-kisat. Tänään yöllä pelatusta finaalista tuli se mitä nuorilta odotettiinkin eli kultaa. Finaalissa kohtasivat legendaariset Suomi ja Ruotsi. Ottelu päättyi 6-1 Suomen voittoon. Kyllä peli oli ihan koko ajan suomen pyöritystä,  ennakkosuosikki Ruotsi ei osannut vastata Suomen peliin oikein millään tasolla. Maalit tekivät Eeli Tolvanen, Otto Somppi, Eetu Tuulola ja Jesse Puljujärvi teki kolme.

Paljon puhuttu Jesse Puljujärvi teki historiaa, kaksi kultamitalia MM-kisoista samalla kaudella. Puljujärvi on aivan uskomaton, 2h ennen peliä vielä oksentanut, mutta silti täydellä teholla pelaamassa ja mikä parasta hattutemppu finaalissa. Oksennustauti ei ollut ainut murhe ottelussa kun pulju sai USA ottelussa pahasti käsille ja ranne jouduttiin puuduttamaan muuten pelistä ei olisi tullut yhtään mitään, pulju naurahti. Oksennus tauti jylläsi koko joukkueessa, mutta pelaajia ei pudonnut onneksi paljoa pois.

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates