Home » Pääkirjoitus

Pääkirjoitus: Västäräkistä vähäsen

Written By: admin on toukokuu 9, 2016 No Comment

Kuu kiurusta kesään, puolikuuta peipposesta, västäräkistä vähäsen, pääskysestä ei päivääkään!

Kesä on vihdoin ottanut säästä yliotteen. Lämpimät säät hellivät nyt varmasti jokaista, joka vähänkin viihtyy ulkoilmassa. Lämpötilat ovatkin olleet viime päivinä 20 asteen tienoilla ja auringossa vielä lämpimämpää. Toivottavasti jokainen muistaa kuitenkin käyttää aurinkorasvaa ja hoitaa nesteytyksen kuntoon.

Koulutyötäkin on jäljellä enää kolmisen viikkoa. 15 päivää ja siihen lisätään toki vielä lauantain kevätjuhla. Sen jälkeen Hakkari tyhjenee pariksi kuukaudeksi. Vaikka nyt kolme viikkoa opiskelua saattaa kuulostaa pahalta, niin muistakaapa, että viimeisen viikon ohjelma ei enää (maanantaita lukuun ottamatta) noudata normaalia lukujärjestystä. Silloin toteutetaan mm. perinteiset ysit vs. opettajat pesispeli ja ysishow. Nyt kannattaa kuitenkin tsempata vielä, sillä monella on varmasti kokeita jäljellä. Vielä ei auta heittää hanskoja nurkkaan, sillä kevään viimeiset kokeet vaikuttavat yhtälailla numeroihin, niin kuin kaikki muutkin.

Hakkarissa kesän tulon on huomannut erityisesti mopojen ja muiden kaksipyöräisten täyttäessä D-solun parkkipaikan. Monet ovat jo vähentäneet vaatteiden määrää. Shortseja, t-paitoja, toppeja ja aurinkolaseja alkaa näkymään jo kaikkialla mihin katsoo. Se, jos mikä on varma kesän merkki!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates