Home » harrastukset, Mielipiteet

Overwatch

Written By: admin on toukokuu 9, 2016 No Comment

Overwatch on Blizzard entertaimentin luoma monen pelaajaan ensimmäisen persoonan ammuntapeli. Pelistä on ollut open beta on 5.6.-9.5. jolloin pelaajat ovat voineet testata peliä ilmaiseksi. Overwatchissa on 21 eri Hero hahmoa, jotka ovat Genji, Mccree, Pharah, Reaper, Soldier: 76, Tracer, Bastion, Hanzo, Junkrat, Mei, Torbjörn, Widowmaker, D.VA, Reinhardt, Roadhog, Winston, Zarya, Lúcio, Mercy, Symmetra ja Zenyatta. Jokaisella herolla on omat vakituiset tehtävänsä, jotka ovat hyökkäävät, Puolustavat, Tankit ja avustavat. Hyökkääjät ovat nopeita ja tekevät paljon vahinkoa lyhyessä ajassa. Puolustajat ovat yleisesti puolustamassa pisteitä, mutta joissakin tilanteissa puolustajatkin voivat olla hyökkääjinä jopa parempia kuin itse hyökkäävät hahmot, sillä puolustajilla ovat kestävämpiä ja tekevät myös paljon vahinkoa. Tankit ovat hahmoja joilla on erittäin kestäviä ja tekevät massiivisen paljon vahinkoa, mutta ne ovat hyvin hitaita ja aseet yltävät vain lyhyeen matkaan. Avustavat hahmot taas ovat heikoimpia hahmoja koko pelissä, mutta ne pystyvät parantamaan muita pelaajia.

Peli julkaistaan kokonainen versio 24.toukokuuta ja sitä voi vielä ennakkotilata. Itsekin olen pelannut overwhatchin betaa ja olen hyvinkin positiivisesti yllättynyt siitä että kuinka hyvän pelin blizzard on luonut.Kuitenkin blizzar ei ole aikaisemmin tehnyt ensimmäisen persoonan ammuntapeliä.

Kuvassa on minun lempihahmo Reaper lopettavassa erikoisliikettään tapettuaan kolme muuta hahmoa.Reaper

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates