Home » Info, Urheilu, Uutiset

Mahtavaa Leijonat!

Written By: admin on toukokuu 9, 2016 No Comment

Mikko_Koivu_Finland-Russia_IHWC_2012_Simifinal_19.05.2012Suomen miesten MM-kisat on lähtenyt täydellisesti käyntiin. Perjantaina 6-2 voitto Valko-Venäjästä, kun ottelussa pääsi Laine 2x, Granlund 2x,  Koivu, Pihlström avaamaan pistepörssinsä maaleilla. Peli oli ailahtelevaista ensimmäiset 20min, mutta Suomi heräsi ja alkoi nöyryyttää todenteolla Valko-Venäjää. Valko-Venäjää pidettiin kovana, mutta ainakin Suomi murskasi huolella. Toinen erä oli armoton suomen kannalta. Suomen ykkösketju Laine-Barkov-Jokinen on kyllä ykköskentänveroinen sillä he saivat eniten kentällä aikaan ja oli parhaimmillaan hyökkäyksessä. Laineelta odotettiin paljon ja siihen hän kyllä vastasikin täysillä vaikka ranne jouduttiinkin puuduttamaan, mutta ei se menoa haitannut.

Sunnuntaina 5-1 voitto Saksasta oli maittavaa sillä Saksa oli kuin paperia. Peli oli paljon parempaa kuin Valko-Venäjää vastaan. Saksa oli kyllä helpompi vastustajakin. Ykköskenttä loisti taas, mutta ylivoimalla syntyi kaksi ekaa maalia kun Laine ja Komarov tekivät, laine molemmissa maaleissa kentällä. Toisessa erässä nähtiin taas maaleja kun Sebastian Aho  teki maittavan maalin Ville Pokan ja Mikael Granlundin syötöstä. Kakkoserän lopussa nähtiin 4-0 johtomaali kun Jarno Koskiranta teki. Minuutti ennen loppua Saksa teki 4-1 maalin. Kolmannessa erässä nähtiin vielä yksi Laineen osuma ”en edes tiedä miten ja mistä se meni”. Jäähyjäkin on nähty ottelussa varsinkin Philströmin 2+2minuuttinen. Ottelu oli osittain historiaa sillä Laine rikkoi Jagerin 26-vuoden ennätyksen. Laine rikkoi ennätyksen jo neljässä erässä kun Jager tarvitsi siihen silloin 10ottelua.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!