Home » Arvostelut, Mielipiteet

Powerparkin kesä

Written By: admin on elokuu 25, 2016 No Comment

Käväisinpäs Ala-Härmässä!

Powerparkissa saa aina ihanan kesäfiiliksen, satoi tai paistoi 🙂 ja silloin vain paistoi!

Laitesuosikeiksi reissulla nousi Dragon Tower, sekä Gobra ja Junker. Laitteisiin kannattaa mennä, jos pitää vuoristoradoista ja muutenkin hurjasta menosta. Vaikka elokuu on jo pitkällä, puistossa piisasi porukkaa. Puuvuoristorataan ei päässyt melkein ollenkaan, kun taas Junkeriin oli ehkä lyhyin jono. Puistossa pyörimisen ohessa, tuli käytyä Satumaan Rölli -lavasteiden luona.

Alueella on kuvattu elokuvat Rölli ja Kultainen Avain syksyllä elokuvateattereihin tuleva Rölli ja Kaikkien aikojen salaisuus.

Kaunis Röllikylä on iloa silmälle. Lisäksi alueella vieraili Rölli ja Menninkäinen, jotka lapset nopeasti piirittivät.

HUVIPUISTOKÄYNNIN SÄÄNTÖ NUMERO YKSI! Älä ruokaile huvittelualueella, koska ruoka on sikamaisen kallista! Kävelimme Powerparkista sillan yli takaisinpäin Road House –keskukseen, missä on mm. K-Market ja loistava Junker –hampurilaisravintola.

Käyntiä kanssa häiritsi loppukesän vihaiset ampiaiset. Tuntui, kuin joka roskiksessa olisi ollut pesä, kun aina joku yksilö oli kimpussa. Itse olen saanut tänä kesänä kaksi pistosta.

Powerparkissa on parasta käydä kesän lopulla, kun porukkaa ei ole koko puisto täynnä, mutta sopivan verran. Mielellään juuri ennen päättäjäislauantaita. Laitteet on hyviä ja puiston visuaalinen on ihana  vuodesta toiseen. Sori, mutta kyllä tämä paikka Särkänniemen voittaa xDD

powerpark_3 powerpark_4 powerpark_2powerpark_5

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates