Home » Uncategorized

Kärppälauma vastaan Veli-Matti Savinainen

Written By: admin on syyskuu 29, 2016 No Comment

kuva1

Tampereen Hakametsän jäähallissa pelatussa jääkiekko-ottelussa Tappara voitti Kärpät 5-1. Tällä voitolla Tappara palasi takaisin sarjakärkeen. Illan ykköstähti oli Veli-Matti Savinainen, joka teki kolme maalia. Veli-Matti Savinaisen onnistumista ja kärppälauman epäonnistumista oli katsomassa 5108 katsojaa. Molemmat joukkueet ottivat kolme kahden minuutin rangaistusta illan aikana.

Peliä oli ehtinyt kulua vain alle viisi minuuttia, kun Tappara oli jo 2-0 johtoasemassa. Näiden kahden maalin tekijöinä olivat Veli-Matti Savinainen ja Aleksi Elorinne. Nämä kaksi maalia olivat tarpeeksi Kärppien maalivahti Jussi Rynnäkselle, joten Kärpät vaihtoivat maaliin Sami Aittokallion.

Eikä kirvesrintojen maalit eivät loppuneet tähän. 3-0 osumasta vastasi jälleen Veli-Matti Savinainen Arttu Ilomäen hienosta syötöstä. Ensimmäisen erän lopussa Kärppien ainoan maalin teki Ville Leskinen. Tämän ainokaisen syöttäjinä olivat Mikko Lehtonen ja Mikael Ruohomaa. Tappara johti ensimmäiselle erätauolle mentäessä 3-1.

Toisessa erässä ainoan maalin teki Martin Røymarkin syötöstä Teemu Nurmi. Kolmannessa erässä Veli-Matti Savinainen iski kolmannen maalinsa rangaistuslaukauksella kuusi sekuntia ennen pelin loppumista.

kuva2

Peli päättyi. Tapparan pelaajat alkoivat halailla toisiaan. Tappara oli lyönyt Kärpät 5-1. Ottelun alumnien tähdet valitsivat Lasse Litma ja Jari Lindgren. 3. tähti meni Aleksi Elorinteelle. Elorinne teki ottelussa yhden maalin. 2. tähti meni Dominik Hrachovinalle, joka torjui 96,55 torjuntaprosentilla. 1. tähti eli ottelun parhaimman pelaajan tähti meni hattutempun tekeneelle Veli-Matti Savinaiselle.

Omasta mielestäni Tappara pelasi hyvin tänään erittäin hyvin ja Kärpät pelasi puolestaan kauden huonoimman pelinsä. Seuraavaksi Tappara kohtaa TPS:n perjantaina 30.9.2016.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!