Home » Viikon sarja

Viikon sarja: Teen wolf

Written By: admin on lokakuu 13, 2016 No Comment

 

Teen wolf

Teen wolf on Jeff Davisin luoma yhdysvaltainen nuorten sarja, joka perustuu elokuvaan Teen wolf vuodelta 1985. Ensimmäinen jakso 5. kesäkuuta 2011 tyyleiltään sarja on kauhu, komedia, yliluonnollinen ja romanttinen, draama, toiminta

Sarjan ohjaaja: Jeff Davis

Sarjan päähenkilö: Scott McCall

Ensimmäisen kauden Sivuhenkilöt: Stiles Stilinski, Allison Argent, Lydia Martin, Derek Hale, Peter Hale, Mr. Argent

Toisen kauden Sivuhenkilöt: Jackson, isaac Lahey, Erica Reyes,Boild

Kolmannen kauden Sivuhenkilöt: Kate Argent, Meredeth walker, Jordan Parrish, Malissa McCall

Neljännen kauden Sivuhenkilöt: Liam, Malia Tate, Kira Ykiruma,

Viidennen kauden Sivuhenkilöt: Theo Raeken

Sisältö:

Kausi 1Teen_wolf_

Sarja alkaa päivää ennen lukion alkua, kun Stiles kuulee isänsä poliisiradiosta että metsässä on kadonnut ruumis. He lähtevät Scottin kanssa etsimään ruumista kunnes Stiles törmää isäänsä ja kertoo olevansa yksin. Scott jää yksin metsään ja hukkaa astmapiippunsa hän löysi kuolleen ruumiin sitten jokin olento puraisi häntä ,hän näki vain punaiset silmät. Seuraavana päivänä kouluun tuli uusi tyttö ja samalla Scott tajusi olleensa ihmissusi.

Derek Hale on myös ihmissusi ja kuollut ruumis metsässä oli hänen siskonsa. Olento joka puri Scottia oli alpha kaikista vahvin ja pelottavin ihmissusi. Alphuuden voi viedä tappamalla alphan.

Sarjassa Scott rakastuu Allison Argenttiin ja pian hän saa tietää, että rakastetun suku on ihmissusien metsästäjiä. Metsästäjillä on omat sääntönsä, mutta joku suvussa on pahasti rikkonut sääntöjä ja joutuu kärsimään seuraukset.

Kausi 2

Scott McCall on nyt lukion toisella luokalla ystäviensä kanssa. Derek Hale on nyt alpha, ja hän tarvitsee lauman. Hänen laumaansa liittyy Isaac Lehey, Erica Reyes ja Boild. Scott osaa pelata haavipalloa mahtavasti susi voimien avulla ja hänestä tulee toinen joukkueen kapteeni. Jackson saa tietää, mikä Scott oikeasti on ja haluaa itsekkin olla ihmissusi. Hän saa Derekiltä pureman, mutta hänestä tuleekin jotain muuta, kuin ihmissusi.

Kausi 3

Seuraava kausi alkaa täydellä pään menolla, kun Derekin oveen ilmestyy alpha lauman merkki. Alpha-lauma on tullut haastamaan alfan. Juuri sairaalaan viety nainen etsii alphaa, mutta ei Derekiä vaan khaavipallo kuvaaupungin toista alphaa.

Kausi 4

Scott matkaa ystäviensä kanssa Meksikoon ja saa tietää, että Kate Argent on kaapannut Derekin. Ystävykset löytävät Derekin hylätystä kaupungista mutta, Derek on hieman muuttunut. Samalla, kun Kate murtautui Derekin avulla hautaholviin, joku varasti Peterin rahat ja samalla syntyi kuoleman lista. Scott on saanut kuulla, että hänen isänsä on tullut takaisin mutta, onko hän tullut erottamaan Stilesin isän, vai onko hän tullut poikansa luo.

Kausi 5

Scott ja hänen ystävänsä ovat aloittaneet juuri viimeisen lukiovuoden mutta, ensin pitää kohdata vanhoja ja uusia vihollisia. Scottin ja Stilesin vanha ystävä neljänneltä luokalta (Theo) on tullut etsimään

alfaa, hän on tullut etsimään Scottia. Theo haluaa olla osa Scottin laumaa mutta, Stilesin mielessä hänessä on jotain epäilyttävää. Kolme rautavarusteisiin pukeutunutta tekniikka neroa haluavat luoda yliluonnollisia olentoja, mutta onnistumiseen tarvitaan monta koekaniinia. Lydia on mielisairaalassa, koska hänen tiedetään olevan meedio. Meredeth yrittää auttaa Lydiaa pakenemaan omin avuin. Kaupungissa kulkee peto joka tarvitsee vastuukseen helvetinkoiran, mutta kuka on helvetinkoira.

Kausi 6 

Tulossa…

Teen_wolf_season_4_promo

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates