Home » Uncategorized

Sarja-arvostelu: Gossip Girl

Written By: admin on lokakuu 13, 2016 One Comment

Gossip Girl on Yhdysvaltalainen draamasarja joka perustuu New Yorkin varakkaiden nuorten elämään. Sarjan tapahtumat sijoittuvat pääosin Upper East Sidelle, jossa nuoret ja heidän perheensä asuvat. Nuorten arkipäiväiseen elämään kuuluu juorut ja skandaalit. Nuoria on yläkoulusta asti ”vainonnut” juorusivusto Gossip Girl, joka paljastaa heidän elämästään jokaisen yksityiskohdan. Kukaan ei tiedä kuka Gossip Girl on ennen sarjan viimeistä jaksoa. Sarja sopii enemmän tytöille mutta voihan sitä pojatkin katsoa. Sarjasta on tehty kuusi tuotantokautta.

Kävin itse kesälomalla New Yorkissa ja käväisin myös Upper East Sidessa, se oli ihan hieno asuinalue mutten tunnistanut yhtäkään taloa sarjasta. Gossip Girl on minun lempi sarja ja olen katsonut kaikki kuusi tuotantokautta. Juuri viimeviikolla sain sarjan katsottua loppuun joka oli pettymys koska olisin toivonut että sarjasta olisi vielä seitsemäs tuotantokausi.

Sisältää juonipaljastuksia!

Sarjan päähenkilöitä ovat Blair Waldorf, Serena Van Der Woodsen, Nate Archibald, Chuck Bass ja Dan humphrey. Myös Danin pikkusisko Jenny ja Serenan pikkuveli Eric ovat keskeisissä osissa. Blair ja Serena ovat olleet parhaita ystäviä pienestä asti mutta jo sarjan toisessa jaksossa he alkavat riitelemään ja ystävyys alkaa hiipua. Dan asuu Brooklynissä ja ei ole yhtä varakas kuin kaikki muut. Dan kuitenkin alkaa seurustelemaan Serenan kanssa mutta suhde hankaloituu kun Serenalle ja Danille selviää että heidän vanhempansa ovat seurustelleet, ja heidän vanhempansa palaavat yhteen. Nate ja Blair ovat seurustelleet monta vuotta mutta ensimmäisen kauden aikana he jo eroavat ja Blairilla ja Chuckilla (joka on Naten paras kaveri) alkaa olemaan juttua.

Oma lempi hahmoni on Chuck, koska hän on määrätietoinen ja tietää mitä haluaa. Chuckin isä kuolee toisella tuotantokaudella joka sekoittaa Chuckin pään ja hän ei enää tiedä mitä tehdä elämällään.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

One Response to “Sarja-arvostelu: Gossip Girl”

  1. Zachary Ellerbe says on: 16 huhtikuun 2018 at 4:27 pm

    Donald Trump is a Racist

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates