Home » Arvostelut, Haastattelut, Mielipiteet, Musiikki, Tapahtumat, Videot

DMusa blogi: Jarkko Tamminen + StarsShow

Written By: admin on joulukuu 8, 2016 No Comment

600x600_somekuva

Jarkko Tamminen on monen hahmon mies!

Hän on imitaattori ja ääninäyttelijä, joka kiertää Suomea oman imitaatioshownsa kanssa. Viimeksi hänet nähtiin ruudussa itsenäisyyspäivänä, linnan jatkoilla imitoimassa presidentti Sauli Niinistöä. Yksi hänen tunnetuimmista imitaatiohahmoistaan on Tarja Halonen.

Ääninäyttelijänä hän on myös tehnyt ison uran. Hän on ollut mm. Tintin suomalainen ääni. Yksi hänen tunnetuimmista rooleistaan on Keisari Kuzco elokuvasta Keisarin Uudet Kuviot.

Lauantaina 3.12, StarsShow tuli Tampere-talolle. Pääsin jututtamaan Jarkkoa urastaan ja StarsShow –kiertueestaan ennen esityksiä klo 12 aikaan. Haastattelu videoitiin DMusa Median kanavalle. Oli mukava kuulla konkari mietteitä imitoinnista ja dubbaamisesta. Mahtavaa oli myös se, että haastattelun merkeissä saimme vapaaliput ensimmäiseen esitykseen, joka alkoi klo 15. Videointi ja kuvaus oli kiellettyä.

StarsShow –esitys oli tosi vauhdikas ja hauska, kun imitaatiohahmoja tuli ja meni nopealla tahdilla. Hahmoja taisi tulla melkein 300. Jarkko Tammisen mukana, esityksissä esiintyy myös laulajana tunnettu Laura Voutilainen. Mieleenpainuvin hänen hahmoistaan taisi olla Chisu ja Elli Haloo. Tammisen hahmot olivat kaikki tosi hyviä, mutta mieleen jäi Jukka-Poika. Kannattaa käydä katsomassa! 🙂

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates