Home » Arvostelut, Musiikki, Tapahtumat, Videot

DMusa blogi: Diandra Kalevan Prismassa 10.12

Written By: admin on joulukuu 10, 2016 No Comment

Diandra_ByMikko_Harma_Pressi

Tampereen Kalevan Prisman pitkä remontti on vihdoin valmis! Ja joulukin on jo ovella, joten on hyvä aika järjestää tapahtumapäivä. Mukana on mm. Maltti ja Valtti, Brädi sekä tietysti ihana Didi 🙂

Diandralla on ollut kiireinen keikkasyksy. Hänen kiertueensa ”Kerran joulukuun aikaan” poikii laulajalle vielä konsertteja ympäri Suomea. Prismankin keikalta hän lähti suoraan Ähtäriin keikalle.

Diandra kävi esiintymässä Tampereella akustisella pikakeikalla. Didiä säesti kitara, viulu ja siskonsa kauniit stemmat. Paikalla oli mukavasti ihmisiä kuuntelemassa ja nimmarijono oli pitkä loppumetreille asti. Kävin Didin keikalla viimeksi 2015 syksyllä, joten viime näkemisestä oli jo kulunut yli vuosi. Minua lämmitti se, että hän muisti nimeni 🙂 Keikka oli ihana, vaikkakin lyhyt.

Katso alta Diandran terveiset Nettivekkariin! mukana pieni klippi keikasta 🙂

Diandralta on tänä vuonna ilmestynyt kaksi biisiä Huitoo ja Nadaa. Huitoo -biisi on tehty yhdessä Cheekin kanssa. Diandra on kertonut että biisin ”broidit” kertovat hänen kaveriporukastaan ja hänellä ja Cheekillä on sisarmainen ystävyyssuhde.

Diandran laulua tullaan kuulemaan ensi jouluna elokuvateattereihin tulevassa Muumien Joulu -elokuvassa. Hän laulaa elokuvan tunnuskappaleen Talvimaa. Ruotsiksi kappaleen laulaa Krista Siegfrids.

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates