Home » Mielipiteet, Uncategorized

Mielipide: Asevelvollisuus vai Siviilpalvelu

Written By: admin on huhtikuu 27, 2017 One Comment

kertaus-etunen-riiny-1208_uu

Suomessa on pakollinen asevelvollisuus miehille. Kun täyttää 18-vuotta tulee sinulle kutsunnat, Jos sinulla on hyvä syy olla menemättä armeijaan niin sinut pistetään suorittamaan siviilipalvelusta. Esimerkiksi jos sinulla on joku sairaus tai sinulla on koulu kesken. Aseellinen asemiespalvelus aika on 165,255 tai 347 päivää ja aseeton  255 tai 347 päivää. Kokonaan palveluksesta kieltäytyvä vangitaan ehdottomaan vankeuteen 181 päiväksi.

Kumpi on parempi

Minun mielestä armeija on parempi, koska siellä oppii puolustamaan maata, myös armeijassa on iltavapaita ja siellä on mukavaa porukkaa. On hyvä myös että voit vaikuttaa minne menet suorittamaan palvelusta ja kauan olet palveluksessa. Armeija ei ole herkille koska siellä on komennetaan kovalla äänellä. Myös armeijassa tehdään pojista miehiä.

Siviilipalveluksessa siivotaan ammattikouluja ja niiden vessoja se ei ole ainakaan minun mieleeni ja ei varmaankaan monen muunkaan mieleen sopivaa puuhaa. Siviilipalvelus kestää 255 tai 347 päivää.

Joten armeija on parempi minun mielestä

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates