Home » Haastattelut, Info, Uutiset

Hakkarilaiset taidetestaajiksi!

Written By: admin on elokuu 23, 2017 One Comment

taidetestaajat_logo_fin

Taidetestaajat on Suomen Kulttuurirahaston 100-vuotisjuhlavuoden suurin hanke. Hankkeeseen käytetään 25 miljoonaa euroa. Tämän ja kahden seuraavan vuoden kahdeksasluokkalaiset pääsevät tutustumaan yhteen lähellä olevaan, Pirkanmaalla sijaitsevaan taidekohteeseen ja yhteen kauempana olevaan taidekohteeseen, esimerkiksi Turkuun tai Helsinkiin.

Täällä Hakkarissa joillain luokilla mennään Mäntässä sijaitsevaan Gösta Serlachius-museoon ja Helsingin kansallisteatteriin katsomaan Luulosairas-näytelmä. Toiset luokat menevät Tampereen Filharmonia 100-vuotiskonserttiin. Toinen kaukokohde ei ole vielä tiedossa.

GÖSTAN PAVILJONKI

GÖSTAN PAVILJONKI

Suomen Kulttuurirahasto rahoittaa kaiken. Matkat ja liput menevät siis Kultturirahaston pikkiin. Ideana on saada nuoret tutustumaan kulttuuriin ja saada heidät innostumaan kulttuurista ja samaan siitä iloa elämään.

http://www.serlachius.fi/fi/

Etusivu

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates