Home » Uncategorized

Tukioppilastyö

Written By: admin on elokuu 30, 2017 No Comment

Tukioppilaat ovat joukko vapaaehtoisia ysiluokkalaisia, jotka järjestävät esimerkiksi illanviettoja kaikille tai omille seiskoilleen. Nyt torstaina 31.8 on tulossa tukioppilaiden järjestämä disko/illanvietto kaikille Hakkarin seiskoille, jota varten seiskoille on jaettu lupalappuja. 

Tukioppilaat ovat jakautuneet ryhmiin ja jokaisella ryhmällä on oma seiskaluokkansa. Tukioppilasryhmä auttaa omia seiskojansa ryhmäytymään ja sopeutumaan uuteen kouluun. Tukioppilaat toimivat myös seiskojen henkisenä tukena ja voi sovitella esim. Kiusaamistapauksia tai riitoja.  

Jos haluat tukioppilaaksi, kasiluokalle on mahdollista ottaa lyhytkurssiksi tukioppilaskoulutus, jonka jälkeen voi halutessaan ryhtyä ysiluokalla tukioppilaaksi. Tukioppilaaksi voi myös päästä ilman koulutusta jos tukioppilaita ei ole tarpeeksi. Tällä hetkellä tukioppilaita on Hakkarissa vain noin 35.  Tänä ja edellisinäkin vuosina Jorma on toiminut tukioppilaiden ohjaajana ja kurssin vetäjänä.  

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates