Home » Uncategorized

BLOCKFEST 2017

Written By: admin on elokuu 30, 2017 One Comment

Blockfest on Tampereella järjestetty pohjoismaiden suurin Hip-Hop festivaali, joka on yksi kesän kohokohdista. Tänä vuonna se järjestettiin jo kymmenennen kerran. Tänä vuonna Blockfesteillä esiintyi suuria nimiä kuten Migos, Lil Wayne, Suicideboys sekä Wiz Khalifa. Aiempina vuosina lavalla on nähty isoja nimiä kuten Snoop Dogg, Post malone, G-Eazy yms.

dig

Tapahtumassa oli kolme lavaa, jossa esiintyä Pää-, Teltta- ja katulava. Parhaimmat keikat mielestäni tänä vuonna oli Suicideboyssilla ja Migosilla. Molemmat keikat olivat todella energisiä ja artistit hyviä. Myös Wiz Khalifalla ja Pajafella x NCO x Versace Henrikillä olivat todella hyvät keikat.

BLOCKFEST 2017 2

Wiz Khalifa

Tänä Vuonna Blockfest alueella ei käynyt käteinen, vaan raha ladattiin rannekkeeseen. Se nopeutti huomattavasti palveluiden toimivuutta ja turvallisuutta. Rannekkeelta voi myös palauttaa ylimääräiset rahat takaisin pankkitilille, kunhan rannekkeella on enemmän kuin viisi euroa rahaa. Samanlaista systeemiä käyttävät myös jättimäiset festivaalit kuten Coachella ja Tomorrowland. Mielestäni rannekkeella ostaminen oli helppoa.

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

One Response to “BLOCKFEST 2017”

  1. esketit! says on: 30 elokuun 2017 at 4:09 pm

    huippuluokan journalismia!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates