Home » Arvostelut, Info, Uutiset

Uudet iPhone -puhelimet!

Written By: admin on syyskuu 20, 2017 No Comment

iphoneX

12.9. julkaistiin uudet iPhonet. Apple julkaisi kokonaisuudessaan kolme puhelinta, iPhone 8, iPhone 8 plus ja iPhone x. Puhelimien takakansi on lasia, joka on herättänyt keskustelua sen kestävyydestä. Kun lasi näyttö menee rikki kerran tiputtamalla, sama tapahtuu varmasti myös uudelle lasiselle takakannelle. Puhelimien takakannessa on myös uusi ominaisuus, langaton lataaminen! Uusia iPhoneja voi ladata uusilla lataus matoilla. Kuitenkin iPhone 8 ja 7 eivät eroa toisistaan paljoa muuten kuin pieniä parannuksia ja langaton lataus. IPhone 8 on pari milliä isompi kuin iPhone 7. Roiske ja pölytiiviys löytyy kummastakin puhelimesta.

iPhone x on aivan erilainen kuin muun iPhonet, puhelimen edessä ei ole ollenkaan reunoja, näyttö jatkuu päästä päähän. IPhone x sisältää 5,8 tuuman näytön, iPhone 8 plus taas sisältää 5,5 tuumaisen näytön. Joten vaikka 8 plus on kooltaan isompi kuin x, x sisältää silti isomman näytön.  iPhone x ei sisällä sormenjälkitunnistinta mutta uusi kasvojentunnistus ominaisuus siitä löytyy. IPhone x tulee ennakkotilattavaksi 27.10 ja 3.11 se on saatavilla.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates