Home » Uncategorized

Peliarvostelu: Roblox Parkour

Written By: admin on syyskuu 20, 2017 No Comment

roblox

Roblox Parkour on lievästi EA:n julkaisemaan Mirror´s Edge peliä muistuttava avoimen maailman parkour peli joka on rakennettu Robloxin omalle peli moottorille. Peli julkaistiin 7.1.2016. Pelin tekijä Hudzell on kertonut, että peli on harrastus mielessä tehty, eikä sen tarkoitus ole tehdä rahaa. Peli ei ole valmis, mutta sitä parannellaan koko ajan.

Pelin idea on hyppiä katolta katolle keräten pisteitä, joilla voit myöhemmin ostaa uusia vaatteita ja päivityksiä. Pelin kartta on pieni versio New Yorkista, jonka takia se on täynnä isoja hyppyjä, suuria pudotuksia ja nopeita zip-line ratoja. Pelin liike mekaniikat ovat ennennäkemättömiä ja ne ovat aidon tuntuisia. Pelissä liikutaan wasd-näppäimillä hypätään space-näppäimellä ja voit myös liukua shift-näppäimellä. Oma mielipiteemme pelistä on, että se on todella hyvä ja voisimme pelata sitä monta tuntia tylsistymättä. Mielestämme pelin fysiikat ovat ennennäkemättömät ja ne toimiva aina. Peli on täysin ilmainen, jonka takia se on todella hyvä, sillä kuka tahansa voi pelata sitä. Ainoa huono asia on, että jos tietokoneesi on liian heikko tai vanha peli ei pyöri kovin sulavasti eli koneesi pitää olla perustehokas ja siinä pitää olla kunnollinen näytönohjain.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates