Home » Uncategorized

Artistiarvostelu: $uicideboy$

Written By: admin on lokakuu 4, 2017 No Comment

Suicideboys on rap-duo Yhdysvalloista, johon kuuluvat New-Orleansissa kasvaneet serkukset Aristos Petros (Ruby Da Cherry) ja Scott Arceneaux ($crim).

SUICIDEBOYS 1Kaksikko on tuottanut yli 25 mixtapea vuodesta 2014 lähtien. Duon suosituimmat kappaleet kuten ”Paris”, ”$outh $ide $uicide”, ”Magazine” ja ”Memoirs of Gorilla” ovat striimanneet monia miljoonia kertoja ja nostaneet kaksikon kansainväliseen suosioon.

Kaksikon mukaan nimi ”Suicideboys” tulee siitä että, heidän ainoa vaihtoehtonsa oli menestyä rap-musiikilla ja jos se ei olisi toiminut, he olisivat tehneet itsemurhan. Duon biisit ovat todella synkänsävyisiä ja niissä kerrotaan esimerkiksi masennuksesta ja itsemurhasta.

Duo esiintyi ensimmäistä kertaa Suomessa Blockfesteillä 2017. Kaksikon seuraava kiertue PRE-WORLD WAR III-TOUR alkaa keikalla Helsingissä 14. Tammikuuta 2018 ja loppuu Kreikkaan 27. Helmikuuta.

SUICIDEBOYS 2

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates