Home » Arvostelut, Mielipiteet

ARVOSTELUSSA: Rax Buffet

Written By: admin on lokakuu 11, 2017 No Comment

 

RAX_iso_myy_joensuu

Tekemieni juttujen ansiosta, sain viime keskiviikon tunnit vapaiksi ja lähdin ajasta nauttimaan Ideaparkiin. Hengasin kauppakeskuksessa myös ruokavälkän, joten tulihan siinä nälkä. Klo 11 avautui Rax Pizza Buffet, jonne suurena ruoan ystävänä rynnistin. Aika meni syödessä, ABBAa kuunnellessa ja äikän kokeeseen lukiessa.

Ensimmäisenä pakko nostaa hattua työntekijälle, joka oli yksin aamuvuorossa, hoiti kassan ja paistoi pizzaa. Hän oli myös tosi ystävällinen.

Pizza oli maistuvaa, eikä ollenkaan pahaa. Mutta Raxin pizzat ovat olleet jo vuosia samanlaisia. Eikö kannattaisi välillä kokeilla jollain muulla reseptillä. Erikoisuutena oli Sami Hedbergin Spinning –pizza, jossa mm. majoneesia, punasipulia, kebablihaa ja tottakai salamia. Oli hyvää, mutta ehkä vähän liian paljon täytteitä. Mutta toisaalta, senhän takia nimi on spinning! Vedin koko vierailun ajan pelkkää cokista, sillä aamuherätyksen jäljiltä, olin silti vähän unessa. Coca Cola on PARAS!!

IMG_20171011_103218

 

Jälkkäribuffetti oli myös tosi ihana! koska rakastan jäätelöä yli kaiken. Muussa tarjoilussa oli mm. pikkuvohveleita, piirakkaa, karkkia ja jätskiin lisukkeita.

Ideaparkin Rax remontoitiin 2016 ja vanhaan verrattuna, uusi ilme on paljon valoisampi, sillä vanhassa tilassa oli tosi pimeää xD

Kyllä täällä nälkä lähtee. Mutta formaattio voisi kehittää joskus eteenpäin. Suosittelen silti^^

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates