Home » Tapahtumat, Urheilu, Uutiset

LeKin alkukausi mennyt erinomaisesti

Written By: admin on lokakuu 11, 2017 No Comment

leki-logo

Lempäälän Kisalla on mennyt jääkiekossa loistavasti. LeKi on sarjataulukossa toisena viiden pelatun ottelun jälkeen. LeKi on voittanut neljä peliä, joista yksi voitettiin jatkoajalla. Lekillä on yksi jatkoaikahäviö. LeKin alkukausi on mennyt erittäin mainiosti.

Jere-Matias Alanen johtaa LeKin omaa pistepörssiä. Alasella on seitsemän pistettä kolmesta ottelusta. Hän on tehnyt kaksi maalia ja syöttänyt kolme. Pistepörssin toinen on Otto Mäkinen, jolla on viisi pistettä neljässä ottelussa. Hän on tehnyt kolme maalia ja syöttänyt kaksi. Mäkinen johtaa myös Mestiksen pistepörssiä. Alanen ja Mäkinen molemmat ovat lainalla Tapparasta.

LeKin maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen on pelannut mainiosti. Neljän pelaamansa ottelun jälkeen hänen torjuntaprosenttinsa on 94.44. Päästettyjä maaleja on 7. Luukkonen on lainalla HPK:sta. Luukkonen on maalivahtien torjuntapörssin kolmas. Ensimmäisenä on Kiekko-Vantaan Juho Ratilainen ja toisena KeuPa HT:n Samuli Tervo. Yhden ottelun on pelannut Tapparasta lainalla ollut Christian Heljanko. Hän päästi ottelussa kolme maalia.

LeKi pelaa tänään 11.10. kello 18.30 seuraavan ottelunsa Kiekko-Vantaata vastaan. Lauantaina 14.10. kello 17 LeKi pelaa RoKia vastaan. LeKin pelejä pääsee katsomaan 12 eurolla. Tapparan, Ilveksen ja HPK:n kausikorttia näyttämällä peliä pääsee katsomaan kuudella eurolla.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates