Home » Uncategorized

Elokuva-arvostelu: #Realityhigh

Written By: admin on lokakuu 11, 2017 No Comment

#Realityhigh on vuoden 2017 Netflix Original elokuva. Päähenkilö on Dani on koulunsa hiararkian pohjasakkaa. Koiria rakastava nörtti ei ole koskaan onnistunut saamaan suosiota kunnes hänen ex-paras kaverinsa Lexa haluaa jälleen olla Danin paras kaveri. Lexa on rikas somejulkkis, joka on pyramidin huipulla. Lexan on ollut kuitenkin jo vuosien ajan Danin pahin vihollinen ja Dania epäilyttää Lexan ystävällisyys. Dani pääsee maistamaan suosiota ja paras kaveri Freddie jää Danin uuden poikaystävän Cameronin varjoon.  

Elokuva kuvaa hyvin nuorten elämää nykypäivänä, mutta loppu on kliseinen. Elokuva loppuu kuin seinään ja komediaksi komediaa on liian vähän. Somesivustot eivät ole kauhean realistisia (mutta huonompiakin voisivat olla) ja elokuvassa on useita korneja kohtauksia. Kokonaisuudessaan elokuva on kuitenkin hyvä ja juoni ihan ok. Elokuvassa nähdään juonittelua ja katkeruutta. Näyttelijät ovat hyviä elokuva on toteutettu hyvin. 

3/5 

#Realityhigh on nähtävissä Netflixissä. 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates